Kom ut av form med Maria

Jøsses! Ting forfaller fort når man har blitt 30 pluss moms. Min allerede patetisk korte joggerunde, som vanligvis blir tilbakelagt på ca 45 min, viste seg å ha blitt fryktelig kupert og tungløpt. Jeg måtte gå, slik de anbefaler i Treningsprogram for Håpløse.

Kan kontinentalplatedriften ha skapt ekstra oppoverbakker  mellom Kattås og Jordbru siden april?

Jeg tok et bilde av mitt rødsprengte ansikt for å illustrere, men det så så ille ut, at det ikke engang passerte min ekstremt lave terskel for outing av egen utilstrekkelighet.

Førti, feit og ferdig 5 år før tiden? Ny slagplan er snart på teoristadiet…

One Response

Write a Comment»
  1. You go girl! I din smukke alder er du snart tilbake i toppform igjen. Hilsen Bergljot, 44.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)