Kontorrotta i ødemarken

Huhei – man er jo ikke for gammel til å sove i telt! Her har jeg tilbragt helgen i ensom majestet, mens fintfolket lå i campingvogner:

photo

Palass a la Tunhovd - Numedalens perle

Men akk, finn fem feil med teltet! Innkjøpt til Afrikatur. Ergo ikke overtelt, vanntette glidelåser eller fortelt. Ergo en liten innsjø – inne i teltet…

photo

Vaskefat i hjørnet - teltet er tydeligvis tett innenfra og ut, siden vannet ikke renner ut av teltet...

Ettersom treningskameraten spiste opp alle klipsene på varmedekkenet sitt, endte treningskameraten raskt som teltkamerat, og deretter som soveposekamerat – det var jo litt kaldt med bare pels.

photo

Varme og glade jenter på tur

Men fysj – soveposekameraten ser ut til å ha ringorm (nå som vi akkurat er ferdige med lungemark…). Dette er visstnok ganske smittsomt mellom dyr og mennesker. Til slutt blir jeg også seende slik ut?

photo

Nei, det er ikke min pupp med ringorm. Ennå...

Og dobbelfysj – kontorrotta er ikke vant til å gå spor med hunden. Nå ser de fleste fingrene mine slik ut – og klistret seg godt fast i bilrattet på vei hjem:

photo

Her må det litt herding til

Både jeg og Sheriff var enige om at dette var en fin tur. Dansing på bordene, nakenbading og verden største St. Hansbål også. Og så godt som man sover alene!

5 Responses

Write a Comment»
  1. Håper at du ikke får ringorm, at du har fått tørket alt og at sårene snart gror.

  2. Jeg er vilt imponert over Sheriff og særlig deg! Selv er jeg mer der at jeg kan sove hvor som helst, bare lokalitetene har en resepsjon. Det vil si – nå som jeg er blitt ubemidlet alenemor, må jeg vel vurdere campingliv i telt, jeg også….

  3. Maria

    Takk takk! Ringormen har uteblitt! Tror det skyldtes den bepelsedes meget iherdige innsats med svømming på kryss og tvers av kjempemyr for å lokalisere savnet på andre siden. Enn så lenge er jeg ormefri og fortsatt middels attraktiv :)

  4. Tone Friis Ruud

    Duoderm, Maria, kjøpes på apoteket. Eller Compeed plaster FØR tur..

  5. Spenstig nettside du har. Jeg blir imponert. Besøk nettsiden min, som jeg tar for meg en del om oppussing Fortsatt fin dag =)

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)