Overdose frisk luft

For en strålende ide å sette opp telt i hagen og overnatte der. Barna var ekstatiske, og ved 23-tiden vinglet fortsatt teltet fram og tilbake mens storebror og lillesøster sloss og koste seg med hoijing og vræling. Heldigvis er de ganske likt matchet – storebror er sterkest, men lillesøster er skumlest når hun blir sinna. Søte er de først når de sover:

photo

Våknet bare 4 ganger mellom 05 og 06:30.

Gikt og liktær trives dårlig på utstyr fra speidertiden… men det helt ok å sove i telt når man har skikkelig liggeunderlag. Dog hadde jeg glemt hvor mye mikk det er å lokalisere og montere det hele for oss ikke-ingeniører og ikke-genier.

Ellers er det full pinne med lille redningshunden. I dag knallet vi til med 800m rundering, hvilket er helt supermegafantastisk bra for de som ikke er innvidd i denne verdnen  (Ok, det gikk ikke helt strøkent hele veien da…)

. Og siden dette er en interiørblogg (?) så kan jeg jo dokumentere med et lite bilde av sengetøyet dagen derpå – granbar og mose både her og der:

photo

Hodepute a la Norske Redningshunder

2 Responses

Write a Comment»
  1. Nå kom jeg til å tenke på morgener i telt. Varmt, klamt og lyst fra klokka 4.30. Eller enda verre; mc-treff: Bakfull og urven, regnet trommer i taket og du vet at du må vente i timer før du er kjørbar, og så må du pakke ned søkkvått telt før du skal kjøre kanskje 30 mil på mc i regn. Jeg er så glad for at jeg er blitt for gammel til alt det der… Nydelig unge, forresten. Tipper den er søt når den er våken også.

  2. Maria

    Ja, jeg forventet også å være varm, klam og våken fra 04:30. Utfra det var det jo en høydare å våkne stiv og støl kl 6:30!

    Forventningsstyring er tingen! Har vært på kurs om det og greier!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)