Tempus fugit

For et liv – nok en fredagstur til vestlandet, med enda dårligere start og slutt. Kl 05 sto jeg i dusjen og kjente verden svaie. Men det gjør jo ikke noe – man kan jo bare vaske håret mens man sitter på gulvet i dusjen. Og hvile litt i mageplaskpositur på ull-kelimen foran vasken, mens verden spinner rundt.

12 timer senere sitter jeg på den samme forbannede flybussen til Flesland, som nå  bruker fire ganger så lang tid som stipulert. Ankommer nok en gang sikkerhetskontrollen 25 minutter før avgang. Med de samme forbannede høye helene – den ene knakk i farta, så da måtte jeg springe i albatross-stil. Denne gangen gikk det ikke like bra som sist, og jeg felte et par voksentårer på skranken til Norwegian, etter at flydamen bjeffet at gaten stengte for fem minutter siden, og gikk sin vei.

Men hei – 40 min senere gikk det et nytt fly, helt gratis og greier, så da var det bare å tørke de tre tårene og kjøpe trøste-sushi og trøstevaffel.

I dag har vi viet dagen til hver vår favorittsyssel. Joachim har laget saus, og jeg har laget redningshund.

photo

Gullet til mor hviler ut etter nesten 1000m rundering. Til sammenligning er rundering i på elitenivå i brukshundkonkurranse 400m. Hah! Gå deg vill - vi kommer! Vel og merke tidligst om et år...

Prosjekt Saus er nesten like omfattende, og viser seg å ha to litt uheldige bivirkninger (tre, om man legger til brei-over-baken); totalkaos på kjøkkenet:

photo

Opprydning tilfaller alltid sausekokkens kone...

… og kokt Ikea-kjøkken – nå vet vi hvorfor skapdøren over sausetronen har blitt så boblete:

photo

Sauseskadet dør

Ha en strålende helg – med eller uten knekt hel, sauseskadet dør og susing i topplokket!

3 Responses

Write a Comment»
  1. Knut eller far

    Jeg ligger jo her nede i Egeerhavet og fortviler ei, men skjønner at livet er som det skal være i Villa Hilton. Her er det mygg, rødvin og varmt vann og utrolig masse stjerner. I morgen går turen videre østover mot Tyrkia. Gi Shiva en klem fra meg.
    Papsen

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)