Flått og flåte

Prøver å blogge litt mens jeg vekselvis brøler MAGNUS-OG-KARIN-NÅ-ER-DET-NOK! Faktisk ganske bra akustikk i dette huset – det synger krystallkronene når mor knaller til…

Nuvel – en kort oppdatering fra Sommer-Norge. To uker på mitt barndoms paradis med familie og gode venner. Etterfulgt av Ta-tarata! Flåteferd nedover Klarälven i Värmland. Et utrolig bra businesskonsept der du får folk med fritidsproblemer til å betale en nesten ublu sum for å knyte sammen 2-3 tonn med tømmerstokker til en flåte, og så boble nedover elven, for så å knyte opp sine 2-3 tonn med tømmer og dra hjem.

Tør jeg røpe at jeg nesten ropte på mamma etter tømmerstokk nr. 2? Tungt, vondt og grusomt. Da var det ca 98 tømmerstokker igjen og to barn som ropte på sin egen mamma, slik at jeg måtte løpe mellom tømmerstokkbæring og rompetørking non-stop i 11 timer før flåten sto ferdig. Joachim trakk et enda kortere strå og fikk sysle med tømmerstokker sammenhengende i 11 timer.

photo

Go with the flow. Bokstavelig talt. Umulig å styre. Umulig å stoppe også...

Men sannelig ble det ikke en helt smashing tur! 8 dager med strålende sol, iskald Prosecco (man har da kjøleboks med tørris!) og stort sett harmoni ombord. Det hindre ikke forbipasserende å utbryte “Oh my God, are you okey?!” da de så våre to små barn og to store hunder. www.vildmark.se for de som måtte ønske seg det samme. Anbefaler det dog ikke til småbarnsfamilier – turen hadde vært helt grusom i dårlig vær. Mygg nok til alle var det også!

5 Responses

Write a Comment»
  1. Jeg er stum av beundring. Og det skjer ikke ofte!

  2. nanna

    En slags svensk all inclusive?

  3. Tror det sto no inclusive i usynlig blekk. Men det fulgte jo med en spade til å grave ned sin egen skit, og et kart vi ikke brydde oss med å lese før vi hadde satt oss grundig fast.

  4. nanna

    Å, egen bæsjespade. Skulle ønske jeg kunne vært med, altså.

  5. Not me. Never ever. (tror jag)

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)