En varslet katastrofe

Det ligger noe som kun ligner en massakrert hønsegård, delvis innpakket i bobleplast, på mitt stuebord. Der har det ligget i halvannen uke nå. I følge min mann og hans mor, er dette et anerkjent og kostbart kunstverk. Jeg har mine tvil.

photo

Rev i hønsegård på en seng av eggedosis

Jeg brettet det ut, og da ble det nøyaktig fire ganger så stort, og fire ganger så forskrekkelig. Jeg har også fire griserosa mennesker som følger meg med øynene rundt i stuen .- et 10 kvm stort oljemaleri. Det vokser på meg, som det heter på godt norsk. Oppholdstillatelse vurderes fortløpende.

Nøyaktig 3 timer etter at jeg fikk solgt unna det meste av min fars skrot (han flyttet ut av annekset i april), flyttet nemlig svigermor inn med en enorm skaphenger med antikviteter og kunst fra sitt galleri. Heldigvis fulgte også dette skiltet med – jeg vurderer å sette det opp ved portstolpene.

photo

Opp ned, akkurat som i virkeligheten.

One Response

Write a Comment»
  1. Velkommen tilbake.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)