Hallo i luken!

Er det liv i Blogglandia? Sjekker om jeg kan gamle kunster, mens jeg venter på at gemalen skal ta backup av villahilton.no, slik at jeg kan oppgradere WordPress, slik at jeg kan få oppdatert bildeprogrammet, slik at jeg kan få lagt inn noen bilder. Slik at jeg kan få laget en moderne blogg altså. Men det tar bittelitt tid, og i mellomtiden sjekker jeg om det er en vageste interesse der ute for at jeg skal gjenoppta mine fjetrende skrivekunster. Uten bilder, vel å merke.

Livet har ikke tatt noen brå vending siden sist, bare en litt travel full-jobb-to-barn-hund-og-alt-det-der. I tillegg har vi utvidet med svigemor i hagen (ca 0,3 årsverk vil jeg si det tilsvarer – uvisst i hvilken retning), 8 høner, en hane som kan høres helt fra barnas skole, et deltidsfosterbarn, ellers samme hund og mann. Uthuset er reddet fra kanten av avgrunnen, men i huset har det vel ikke skjedd så mye annet enn at ingenting ser nymalt og blogg-fresht ut lenger, alt er fullt av kakk og små og store fotspor. Oppkjørselen er like humpete som vanlig, kjelleren like udrenert, og plenen enda litt mer vanskjøtt.

Men det står ikke på planene altså: Kjelleren skal dreneres og gi plass til spennende, litt udefinert hjemmebusiness, kjøkkenhage er under planlegging, hele huset skal males, spirene skal på plass igjen lalala! Den som lever får se. Fortsettelse følger om ikke lenge.

4 Responses

Write a Comment»
 1. Håper at flere enn meg sier ja, skriv i vei. Og velkommen tilbake.

 2. Jeg sier også ja! Absolutt!
  Håper du og mange flere tar opp bloggen og lager mer liv her inne.
  Gleder meg til å lese.
  Ha en fin dag!.
  Klem Christina

 3. HildeSu

  Skriv!!!!

 4. Silje

  Det gleder meg stort at du har tenkt å begynne å skrive her igjen, Maria. Du har vært savnet! Vi har nettopp fått barn nummer to og samtidig satt i gang oppussing av et stort hus. Selv om omfanget av vårt prosjekt ikke en gang er i nærheten av å være like omfattende som deres , er det godt å kunne lese litt i arkivet deres når følelsen av håpløshet tar overhånd.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)