Elskede hjemmekontor

Ah! Klokken er litt over 8, solen har ikke krøpet over horisonten, men alle familiens medlemmer har krøpet ut av huset. Unntatt meg! Jeg klorer emg fast her i Villa Hilton, har fyrt i peisen, kokt kaffe og rigget meg til ved mitt vakre, antikke skrivebord (500,- fra Finn.no i Hokksund – blir vel aldri bloggmillionær av å bare reklamere for gamle finn-greier…).

Jobber en liten halvtime før jeg tenker med et salig sukk at jeg er så heldig som har en fri jobb, et stort deilig hus og vakker utsikt (minus E18).

Men det var altså FØR strømmen gikk og alt ble svart og jeg måtte lete etter hodelykt for å lete etter hvilket sikringsskap som hadde konket ut, og så lete etter hvilke panleover jeg kunne skru av for å redusere overbelastningen på vårt underdimensjonerte strøminntak. Og altså ETTER at jeg hadde fyrt i 3 ovner for å få opp varmen litt over 16 grader i dette underisolerte huset, lett fram raggsokker og ullskjerf, og fortsatt har kalde fingre.

Nuvel, lyset er tilbake og entusiasmen over hjemmekontor i mitt lettere dysfunksjonelle hus er igjen på topp! Soldier on! Her skal det skrives rapporter – etter et lite blogg-intermezzo. Klokken er jo ennå ikke 9, så min 9-17-økt har jo ennå ikke begynt, og jeg er 30 minutter på forskudd allerede før arbeidsdagen begynner!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)